< Terug naar vorige pagina
Onderzoeker
Ingrid De Leyn
- Trefwoorden:graantechnologie
- Disciplines:Levensmiddelenwetenschappen en (bio)technologie, Voedseltechnologie
Affiliaties
- Vakgroep Levensmiddelentechnologie, Voedselveiligheid en Gezondheid (Departement)
Lid
Vanaf1 jan 2018 → Heden - Vakgroep Toegepaste biowetenschappen (Departement)
Lid
Vanaf1 okt 2013 → 31 dec 2017 - Vakgroep Voedselveiligheid en Voedselkwaliteit (Departement)
Lid
Vanaf1 mei 2007 → 30 apr 2013
Projecten
1 - 1 of 1
- ALTERBAKE - Toepassingsmogelijkheden van alternatieve granen in de ontwikkeling van innovatieve bakkerijproductenVanaf1 okt 2017 → 31 okt 2019Financiering: IWT / VLAIO - TETRA-fonds
Publicaties
1 - 4 van 4
- Comparison of congress mash with final 65 °C mash for wort production with unmalted barley, tritordeum, and quinoa, with or without pregelatinization and/or enzyme addition(2023)
Auteurs: Arne Demeester, David Laureys, Jeroen Baillière, Joren Huys, Pieter Vermeir, Ingrid De Leyn, Dana Vanderputten
Pagina's: 66 - 75 - Other funtional additives(2014)Edition: 2nd ed.
Auteurs: Ingrid De Leyn, Weibiao Zhou, YH Hui, MA Pagani, CM Rosell, JD Selman, N Therdthai
Pagina's: 295 - 306 - Bakery products : science and technology(2014)
Auteurs: Weibiao Zhou, YH Hui, Ingrid De Leyn, MA Pagani, CM Rosell, JD Selman, N Therdthai
- Other leavening agents(2014)Edition: 2nd ed.
Auteurs: Ingrid De Leyn, Weibiao Zhou, YH Hui, MA Pagani, CM Rosell, JD Selman, N Therdthai
Pagina's: 175 - 181