Onderzoeker
Els Vossen
- Disciplines:Agrarische veeteelt, Voeding voor landbouwdieren, Productie van landbouwdieren niet elders geclassificeerd, Welzijn van landbouwdieren
Affiliaties
- Vakgroep Dierwetenschappen en Aquatische Ecologie (Departement)
Lid
Vanaf1 jan 2018 → Heden - Vakgroep Dierlijke Productie (Departement)
Lid
Vanaf2 jan 2007 → 31 dec 2017
Projecten
1 - 1 of 1
- Vleesproducten in het dieet: invloed van reactieve zuurstof/stikstof/chloor moleculen tijdens de gastro-intestinale verteringVanaf1 okt 2016 → 30 nov 2019Financiering: FWO mandaten
Publicaties
1 - 10 van 62
- The kinetics of glutathione in the gastrointestinal tract of weaned piglets supplemented with different doses of dietary reduced glutathione(2023)
Auteurs: Yuhuang Hou, Joris Michiels, Céline Van Kerschaver, Mario Vandaele, Maryam Majdeddin, Els Vossen, Jeroen Degroote
- Decrease of Salmonella and Escherichia coli O157:H7 counts during dry-aging of beef but potential growth of Listeria monocytogenes under certain dry-aging conditions(2022)
Auteurs: Inge Van Damme, S Varalakshmi, Els Vossen, Stefaan De Smet
- Influence of aging time, temperature and relative humidity on the sensory quality of dry-aged Belgian Blue beef(2022)
Auteurs: Els Vossen, L. Dewulf, G. Van Royen, Inge Van Damme, I. Fraeye, Stefaan De Smet
- Genotype differences in initial pH of the ham in a Belgian slaughterhouse(2021)
Auteurs: Eline Kowalski, Els Vossen, Sam Millet, Marijke Aluwé, Stefaan De Smet
Pagina's: 271 - 271 - Effect of terminal sire line and timing second vaccination on effectiveness of immunocastration, performance, and carcass and meat quality(2021)
Auteurs: Eline Kowalski, Els Vossen, Sam Millet, Bart Ampe, Stefaan De Smet, M. Aluwé
- Quality characteristics of fresh loin and cooked ham muscles as affected by genetic background of commercial pigs(2021)
Auteurs: Eline Kowalski, Marijke Aluwé, Els Vossen, Sam Millet, Bart Ampe, Stefaan De Smet
- In vitro and in vivo digestion of red cured cooked meat : oxidation, intestinal microbiota and fecal metabolites(2021)
Auteurs: Thomas Van Hecke, Els Vossen, Sophie Goethals, Nico Boon, Jo De Vrieze, Stefaan De Smet
- Effect of terminal sire line and timing of immunocastration on carcass and meat quality(2020)
Auteurs: Eline Kowalski, Els Vossen, Sam Millet, Marijke Aluwé, Stefaan De Smet
Pagina's: 232 - 232 - Background diet influences TMAO concentrations associated with red meat intake without influencing apparent hepatic TMAO-related activity in a porcine model(2020)
Auteurs: Rebekka Thøgersen, Martin Krøyerssing] Rasmussen, Ulrik K. Sundekilde, Sophie Goethals, Thomas Van Hecke, Els Vossen, Stefaan De Smet, Hanne Christine Bertram
- Commercial luncheon meat products and their in vitro gastrointestinal digests contain more protein carbonyl compounds but less lipid oxidation products compared to fresh pork(2020)
Auteurs: Sophie Goethals, Els Vossen, Stefaan De Smet