< Terug naar vorige pagina
Onderzoeker
Dries Knockaert
- Disciplines:Levensmiddelenwetenschappen en (bio)technologie, Andere chemie, Voeding en dieetkunde, Productie van landbouwdieren
Affiliaties
- Vakgroep Voedselveiligheid en Voedselkwaliteit (Departement)
Lid
Vanaf1 sep 2008 → 21 sep 2014
Publicaties
1 - 8 van 8
- Influence of lactic acid fermentation on iron-gallic acid complexation(2012)Volume: 50
Auteurs: Dries Knockaert, Karin Struijs, Christophe Wille, John Van Camp, Katleen Raes, Kati Katina, Katri Hartikainen, Kaisa Poutanen, Annemari Kuokka-Ihalainen
Pagina's: 57 - 57 - Optimization and validation of an analytical method to measure phenolic acids(2009)Volume: 74
Auteurs: Dries Knockaert, Katleen Raes, Christophe Wille, John Van Camp
Pagina's: ? - ? - Metabolism of ferulic acid during growth of Lactobacillus plantarum and Lactobacillus collinoides
Auteurs: Dries Knockaert, Katleen Raes, Christophe Wille, Karin Struijs
Pagina's: 2291 - 2296 - Potential of lactic acid fermentation to produce health beneficial compounds from vegetable waste
Auteurs: Dries Knockaert, Karin Struijs, Christophe Wille, Katleen Raes
Pagina's: 727 - 727 - Metabolism of ferulic acid during growth of Lactobacillus plantarum and Lactobacillus collinoides
Auteurs: Dries Knockaert, Katleen Raes, Christophe Wille
Pagina's: 61 - 61 - Role of processing on bioaccessibility of minerals: influence of location of minerals and anti-nutritional factors in the plant
Auteurs: Katleen Raes, Dries Knockaert, Karin Struijs
Pagina's: 32 - 41 - Metabolism of ferulic acid by two lactic acid bacteria
Auteurs: Dries Knockaert, Katleen Raes, Christophe Wille
Pagina's: 133 - 133 - Influence of microbial conversion and change in pH on iron-gallic acid complexation during lactobacillus fermentation
Auteurs: Dries Knockaert, Katleen Raes, Karin Struijs, Christophe Wille
Pagina's: 335 - 340