Onderzoeker
Lotta Kuuliala
- Disciplines:Levensmiddelenwetenschappen en (bio)technologie, Andere chemie, Voeding en dieetkunde, Productie van landbouwdieren
Affiliaties
- UGain - UGent Academie voor Ingenieurs (Administratieve eenheid)
Lid
Vanaf1 nov 2022 → Heden - Vakgroep Levensmiddelentechnologie, Voedselveiligheid en Gezondheid (Departement)
Lid
Vanaf1 jan 2018 → Heden - Vakgroep Wiskundige Modellering, Statistiek en Bio-informatica (Departement)
Lid
Vanaf1 mei 2017 → 31 okt 2017 - Vakgroep Voedselveiligheid en Voedselkwaliteit (Departement)
Lid
Vanaf4 aug 2014 → 31 dec 2017
Publicaties
1 - 10 van 10
- Characterizing the formation of process contaminants during coffee roasting by multivariate statistical analysis(2023)
Auteurs: Zouheir Alsafra, Lotta Kuuliala, Georges Scholl, Claude Saegerman, Gauthier Eppe, Bruno De Meulenaer
- Multidisciplinary quality characterization for the development of active and intelligent packaging technologies for muscle foods(2018)
Auteurs: Lotta Kuuliala
- Monitoring of food spoilage by high resolution THz analysis(2018)
Auteurs: Francis Hindle, Lotta Kuuliala, Meriem Mouelhi, Arnaud Cuisset, Cedric Bray, Mathias Vanwolleghem, Frank Devlieghere, Gael Mouret, Robin Bocquet
Pagina's: 5536 - 5544 - Preparation and antimicrobial characterization of silver-containing packaging materials for meat(2015)
Auteurs: Lotta Kuuliala, Tiina Pippuri, Jenni Hultman, Sanna-Maarit Auvinen, Kari Kolppo, Timo Nieminen, Matti Karp, Johanna Björkroth, Jurkka Kuusipalo, Elina Jääskeläinen
Pagina's: 53 - 60 - The constrained median : a way to incorporate side information in the assessment of food samples
Auteurs: Marc Sader, Raul Perez Fernandez, Lotta Kuuliala, Frank Devlieghere
- Spoilage evaluation of raw Atlantic salmon (Salmo salar) stored under modified atmospheres by multivariate statistics and augmented ordinal regression
Auteurs: Lotta Kuuliala, Marc Sader, Antonio Mattia Solimeo, Raul Perez Fernandez, Mike Vanderroost, Frank Devlieghere
Pagina's: 46 - 57 - Spoilage of Salmon fillets as observed by THz waves
Auteurs: Francis Hindle, Lotta Kuuliala, Meriem Mouelhi, Arnaud Cuisset, Cedric Bray, Mathias Vanwolleghem, Frank Devlieghere, Gael Mouret, Robin Bocquet
Aantal pagina's: 1 - Identifying potential volatile spoilage indicators in shredded carrot using SIFT-MSSeries: ACS Symposium Series
Auteurs: Lotta Kuuliala, Nikita Jain, Bernard De Baets, Frank Devlieghere, Jonathan D. Beauchamp
Pagina's: 107 - 122 - Probabilistic topic modelling in food spoilage analysis : a case study with Atlantic salmon (Salmo salar)
Auteurs: Lotta Kuuliala, Raul Perez Fernandez, Mengzi Tang, Mike Vanderroost, Frank Devlieghere
- A combined scoring and ranking approach for determining overall food quality
Auteurs: Marc Sader, Raul Perez Fernandez, Lotta Kuuliala, Frank Devlieghere
Pagina's: 161 - 176