< Terug naar vorige pagina
Onderzoeker
Katrien Begyn
- Disciplines:Levensmiddelenwetenschappen en (bio)technologie, Andere chemie, Voeding en dieetkunde, Productie van landbouwdieren
Affiliaties
- Vakgroep Levensmiddelentechnologie, Voedselveiligheid en Gezondheid (Departement)
Lid
Vanaf1 jan 2018 → Heden - Vakgroep Voedselveiligheid en Voedselkwaliteit (Departement)
Lid
Vanaf1 okt 2014 → 31 dec 2017
Projecten
1 - 1 of 1
- Innovatieve aanpak voor het uitvoeren van houdbaarheids- en microbiële stabiliteitstesten in de voedingsindustrie en aanverwanten sectoren (I-Challenge)Vanaf1 jan 2022 → 31 dec 2023Financiering: IWT /VLAIO persoonsgebonden financ. - innovatiemandaten
Publicaties
1 - 6 van 6
- UV-C and wet heat resistance of Bacillus thuringiensis biopesticide endospores compared to foodborne Bacillus cereus endospores(2023)
Auteurs: Xingchen Zhao, Katrien Begyn, Yannick Delongie, Andreja Rajkovic, Mieke Uyttendaele
- Detection of enterotoxigenic psychrotrophic presumptive Bacillus cereus and cereulide producers in food products and ingredients(2022)
Auteurs: Svitlana Tretiak, Katrien Begyn, Andreja Rajkovic
- Bacillus weihenstephanensis can readily evolve for increased endospore heat resistance without compromising its thermotype(2021)
Auteurs: Tom Dongmin Kim, Katrien Begyn, Sadhana Khanal, Fatima Taghlaoui, Andreja Rajkovic, Frank Devlieghere, Chris Michiels, Abram Aertsen
- Directed evolution by UV-C treatment of Bacillus cereus spores(2020)
Auteurs: Katrien Begyn, Tom Dongmin Kim, Chris Michiels, Abram Aertsen, Andreja Rajkovic, Frank Devlieghere
- Directed evolution on Bacillus cereus endospores by UV-C and wet heat(2020)
Auteurs: Katrien Begyn
- A quantitative PCR to follow-up germination and growth of Clostridium botulinum in refrigerated processed foods with extended durability(2015)
Auteurs: Katrien Begyn, Dan Li, Frank Devlieghere
Aantal pagina's: 1