< Terug naar vorige paginaPublicatie Plant glycobiology: a sweet world of lectins, glycoproteins, glycolipids and glycans Boek - BoekISBN:9782889194216Jaar van publicatie:2015VABB Id: c:vabb:402910Handle: http://hdl.handle.net/1854/LU-5976594DOI: https://doi.org/10.3389/978-2-88919-421-6 Toegankelijkheid:ClosedAuteurs/uitgeverNausicaä Lannoo (Editor)Els Van Damme (Editor)Cécile Albenne (Editor)Elisabeth Jamet (Editor)Frontiers Media (Uitgever)OnderzoekseenhedenVakgroep Biotechnologie(Departement)Ghent UniversityDecanaat faculteit Bio-ingenieurswetenschappen(Administratieve eenheid)Ghent UniversityBibliotheek faculteit Bio-ingenieurswetenschappen(Administratieve eenheid)Ghent UniversityFacultaire Dienst Onderzoeksondersteuning FBW(Administratieve eenheid)Ghent UniversityFacultaire Dienst PR & Communicatie FBW(Administratieve eenheid)Ghent UniversityFacultaire Dienst Logistiek FBW(Administratieve eenheid)Ghent University