Onderzoeker
Barbara Duquenne
- Disciplines:Food sensory sciences, Voedseltechnologie, Voedselfysica, Voedsel en additieven engineering
Affiliaties
- Technologie en Voeding (Onderzoekseenheid)
Verantwoordelijke
Vanaf1 jan 2019 → Heden - Productkwaliteit en -innovatie (Afdeling)
Verantwoordelijke
Vanaf1 aug 2005 → 31 dec 2018
Projecten
1 - 1 of 1
- Valorisatie van algen voor een betere smaakVanaf15 jul 2018 → 31 mrt 2023
Publicaties
1 - 10 van 36
- Ability of (extruded) pea protein products to partially replace pork meat in emulsified cooked sausages(2022)
Auteurs: Keshia Broucke, Barbara Duquenne, Bavo De Witte, Marie-Christin Baune, Volker Lammers, Nino Terjung, Sandra Ebert, Monika Gibis, Jochen Weiss, Geert Van Royen
- Potential of microalgae as flavoring agents for plant-based seafood alternatives(2022)
Auteurs: Bert Coleman, Bavo De Witte, Barbara Duquenne, Johan Robbens, Koen De Reu, Klaas Timmermans, Ann Ruttens, Lander Blommaert, Koenraad Muylaert, Jasper van Houcke, et al.
- Application of LC-HRMS identified marker peptides in an LC-MS/MS method for detection and quantification of heat-resistant proteolytic activity in raw milk(2021)
Auteurs: M Verhegghe, Jan De Block, Marc Heyndrickx, Els Van Coillie, Barbara Duquenne
Pagina's: 286-296 - Opportunities within the agri-food system to encourage a nutritionally balanced diet– Part II(2021)
Auteurs: Els Van Pamel, Gerda Cnops, Bart Van Droogenbroeck, Evelyne Delezie, Geert Van Royen, Geertrui Vlaemynck, Karen Bekaert, Isabel Roldán-Ruiz, Nathalie Bernaert, Jan De Block, et al.
Pagina's: 573-600 - Destabilization and off-flavors generated by Pseudomonas proteases during or after UHT-processing of milk(2017)
Auteurs: Sophie Marchand, Barbara Duquenne, Marc Heyndrickx, Katleen Coudijzer, Jan De Block
Pagina's: 1-7 - Advantages and perceived disadvantages of combining free-range chickens with production of short rotation coppice(2017)
Auteurs: Lisanne Stadig, T Bas Rodenburg, Bert Reubens, Barbara Duquenne, Johan Aerts, F A M Tuyttens
Pagina's: 184-185Aantal pagina's: 2 - 'Niet-O157 STEC' in voeding: een naald in een hooiberg?(2016)
Auteurs: Bavo Verhaegen, Koen De Reu, Marc Heyndrickx, Barbara Duquenne
- Voorkomen van schimmelgroei en -toxinevorming(2016)
Auteurs: Nikki De Clercq, Els Van Coillie, Geertrui Vlaemynck, Marc Heyndrickx, Barbara Duquenne
- Effects of free-range access on production parameters and meat quality, composition and taste in slow-growing broiler chickens(2016)
Auteurs: Lisanne Stadig, Bas Rodenburg, Bert Reubens, Johan Aerts, Barbara Duquenne, F A M Tuyttens
Pagina's: 2971-2978 - Garnaal puur natuur!(2015)
Auteurs: Geertrui Vlaemynck, Marc Heyndrickx, Barbara Duquenne