< Terug naar vorige pagina
Onderzoeker
Nikki De Clercq
- Disciplines:Food sensory sciences, Voedseltechnologie, Voedselverpakking, -conservering en -veiligheid, Voedselmicrobiologie
Affiliaties
- Technologie en Voeding (Onderzoekseenheid)
Verantwoordelijke
Vanaf1 jan 2019 → Heden - Productkwaliteit en -innovatie (Afdeling)
Verantwoordelijke
Vanaf1 mrt 2016 → 31 dec 2018 - Voedselveiligheid (Afdeling)
Verantwoordelijke
Vanaf1 okt 2011 → 29 feb 2016
Projecten
1 - 1 of 1
- ERA-Net Cofund on INtesTInal MICrobiomics, diet and health, implementing JPI HDHL objectivesVanaf1 dec 2016 → 31 dec 2023
Publicaties
1 - 6 van 6
- Patuline: geen acuut risico, wel blijven monitoren(2021)
Auteurs: Nikki De Clercq, Els Van Coillie, Els Van Pamel
- Voorkomen van schimmelgroei en -toxinevorming(2016)
Auteurs: Nikki De Clercq, Els Van Coillie, Geertrui Vlaemynck, Marc Heyndrickx, Barbara Duquenne
- Patulin production by Penicillium expansum isolates from apples during different steps of long-term storage(2016)
Auteurs: Nikki De Clercq, Geertrui Vlaemynck, Els Van Pamel, Dorien Colman, Marc Heyndrickx, F. Van Hove, Bruno De Meulenaer, Frank Devlieghere, Els Van Coillie
Pagina's: 379-388 - Comparison of the patulin production of Penicillium expansum isolates from apples, under different steps of long-term storage(2015)
Auteurs: Nikki De Clercq, Geertrui Vlaemynck, Els Van Pamel, Dorien Colman, Marc Heyndrickx, Bruno De Meulenaer, Frank Devlieghere, Els Van Coillie
- Gliotoxin producing isolates of Aspergillus fumigatus var. ellipticus distinguished by means of restriction fragment analysis(2013)
Auteurs: Els Van Pamel, Geertrui Vlaemynck, Nikki De Clercq, Marc Heyndrickx, Annemieke Verbeken
Pagina's: 142Aantal pagina's: 1 - Restriction analysis of an amplified rodA gene fragment to distinguish Aspergillus fumigatus var. ellipticus from Aspergillus fumigatus var. fumigatus(2012)
Auteurs: Els Van Pamel, Nikki De Clercq, Lieve Herman, Annemieke Verbeken, Marc Heyndrickx, Geertrui Vlaemynck
Pagina's: 153-159