< Terug naar vorige paginaPublicatie Sound levels above 85dB pre-slaughter influence pork quality Tijdschriftbijdrage - TijdschriftartikelTijdschrift: Meat ScienceISSN: 0309-1740Volume: 100Pagina's: 269 - 274Jaar van publicatie:2015WoS Id: 000347765700038PubMed Id: 25460136VABB Id: c:vabb:408327Institutional Repository URL: https://lirias.kuleuven.be/handle/123456789/486810Auteurs/uitgeverLiesbeth Vermeulen (First author)Vincent Van de Perre (Auteur)Liesbet Permentier (Auteur)Stephaan De Bie (Auteur)Geert Verbeke (Auteur)Rony Geers (Last author)OnderzoekseenhedenBioengineeringtechnologie, Campus Geel(Technologiecluster)KU LeuvenAfdeling Mechatronica, Biostatistiek en Sensoren(Afdeling)KU LeuvenLeuvens Biostatistiek en Statistische Bioinformatica Centrum(Afdeling)KU LeuvenAfdeling Dier en Mens(Afdeling)KU Leuven