< Terug naar vorige pagina

Project

Het effect van verschillende types inspanning op het fecale microbioom, fecale metaboloom en de metabole vingerafdruk van skeletspieren van het paard.

Het effect van training op het darm microbioom en op de metabole status van de spier spelen een centrale rol in het prestatiebeheer van atleten. In het huidige onderzoeksvoorstel wordt het differentiële effect van verschillende types training bestudeerd op het microbioom, het fecale metaboloom en het spier metaboloom van het paard.

Datum:1 jan 2017 →  31 okt 2021
Trefwoorden:atleet, paard, inspanning
Disciplines:Medische biochemie en metabolisme, Andere landbouwwetenschappen, diergeneeskunde en levensmiddelenwetenschappen, Fysische chemie, Dierkundige biologie, Biologische systeemtechnologie, Biochemie en metabolisme, Andere veterinaire wetenschappen, Diergeneeskunde, Industriële biotechnologie, Algemene biologie, Engineering van biomaterialen, Biomechanische ingenieurswetenschappen, Andere (bio)medische ingenieurswetenschappen, Biomateriaal engineering, Milieu ingenieurswetenschappen en biotechnologie, Andere biotechnologie, bio-en biosysteem ingenieurswetenschappen