< Terug naar vorige pagina

Project

Studie van de dynamische interactie tussen enzymen, fermenteerbare substraten en gist tijdens de bakfase van de broodbereiding.

Het doel van dit project is om inzicht te krijgen in de dynamische interacties tussen Saccharomyces en niet-Saccharomyces gisten, koolhydraten en koolhydraat-afbrekende enzymen tijdens de bakfase van broodbereiding, en hun effect op het rijzen van het brood tijdens het bakken en hun effect op broodeigenschappen met betrekking tot textuur, aroma, smaak en voeding.

Datum:1 okt 2018 →  31 okt 2019
Trefwoorden:bread making, yeast, fermentable substrates, enzymes
Disciplines:Microbiologie, Systeembiologie, Laboratoriumgeneeskunde, Engineering van biomaterialen, Biologische systeemtechnologie, Biomateriaal engineering, Biomechanische ingenieurswetenschappen, Andere (bio)medische ingenieurswetenschappen, Milieu ingenieurswetenschappen en biotechnologie, Industriële biotechnologie, Andere biotechnologie, bio-en biosysteem ingenieurswetenschappen, Levensmiddelenwetenschappen en (bio)technologie, Andere chemie, Voeding en dieetkunde, Productie van landbouwdieren