< Terug naar vorige pagina

Project

Integratie van een ‘material science’ en kinetische benadering om veroudering van peulvruchten tijdens na-oogst bewaring te begrijpen

Het doel van het onderzoek is om (nieuw) gedetailleerd inzicht te verschaffen in fysische / chemische mechanismen achter veranderingen in mechanische / structurele eigenschappen tijdens de bewaring van peulvruchten.

Datum:1 okt 2018 →  30 sep 2022
Trefwoorden:common beans, postharvest storage
Disciplines:Engineering van biomaterialen, Biologische systeemtechnologie, Biomateriaal engineering, Biomechanische ingenieurswetenschappen, Andere (bio)medische ingenieurswetenschappen, Milieu ingenieurswetenschappen en biotechnologie, Industriële biotechnologie, Andere biotechnologie, bio-en biosysteem ingenieurswetenschappen, Levensmiddelenwetenschappen en (bio)technologie, Andere chemie, Voeding en dieetkunde, Productie van landbouwdieren, Microbiologie, Systeembiologie, Laboratoriumgeneeskunde