< Terug naar vorige pagina
Onderzoeker
Thibault Godefroidt
- Disciplines:Levensmiddelenchemie
Affiliaties
- Levensmiddelen- en Microbiële Technologie (CLMT) (Afdeling)
Lid
Vanaf1 aug 2020 → Heden - Afdeling: Centrum voor Levensmiddelen- en Microbiële Technologie (Afdeling)
Lid
Vanaf1 okt 2018 → 31 jul 2020
Projecten
1 - 1 of 1
- Functionaliteit van suiker en chemische rijsmiddelen in cakesystemenVanaf27 aug 2019 → 15 dec 2023Financiering: Eigen Middelen zoals patrimonium, inschrijvingsgelden, giften, ....
Publicaties
1 - 6 van 6
- Sodium glutamate and glutamic acid decarboxylase as alternative for classical chemical leavening in wheat (pan)cake batter systems(2023)
Auteurs: Thibault Godefroidt, Rob van der Kant, Elien Lemmens, Lomme Deleu, Kurt Gebruers, Joost Schymkowitz, Frederic Rousseau, Jan Delcour
- An Ohmic heating study of the functionality of leavening acids in cream cake systems(2021)
Auteurs: Thibault Godefroidt, Nand Ooms, Kristof Brijs, Jan Delcour
- Drying mode and hydrothermal treatment conditions govern the formation of amyloid-like protein fibrils in solutions of dried hen egg white(2021)
Auteurs: Marlies Lambrecht, Lomme Deleu, Thibault Godefroidt, Peter Goos, Frederic Rousseau, Joost Schymkowitz, Jan Delcour
- Hydrothermal Treatments Cause Wheat Gluten-Derived Peptides to Form Amyloid-like Fibrils(2021)
Auteurs: Marlies Lambrecht, Thibault Godefroidt, Lomme Deleu, Peter Goos, Joost Schymkowitz, Frederic Rousseau, Jan Delcour
Pagina's: 1963 - 1974 - Ingredient Functionality During Foam-Type Cake Making: A Review(2019)
Auteurs: Thibault Godefroidt, Nand Ooms, Kristof Brijs, Jan Delcour
Pagina's: 1550 - 1562 - Sucrose substitution in cake systems is not a piece of cake
Auteurs: Thibault Godefroidt, Kristof Brijs, Jan Delcour