< Terug naar vorige pagina

Project

Ontwikkeling en kwaliteit van een complementaire baby-voeding met verlaagde viscositeit op basis van een combinatie van maïs, sojabonen, en zoete aardappel

Een baby-voeding, gemaakt van locaal geproduceerde (Vaal driehoek) sojabonen, maïs en zoete aardappelen zal gemaakt worden waarbij de viscositeit verlaagd wordt om de consumptie door het kind te vereenvoudigen. Verlaging van de viscositeit wordt getracht met endogeen amylase en extrusie. De invloed van deze voedsel-technologische processen op de stabiliteit van de (anti)nutritiële inhoud, cytotoxiciteit, mycotoxines, en β-caroteen wordt nagegaan.

Datum:1 okt 2020 →  Heden
Trefwoorden:zoete aardappel, viscositeit, maïs, sojabonen, Baby-voeding
Disciplines:Post-harvest technologie van planten, dieren en vissen (inclusief transport en opslag), Levensmiddelenwetenschappen en (bio)technologie niet elders geclassificeerd, Voedseltechnologie, Voedselmicrobiologie, Bioverwerking, bioproductie en bioproducten