< Terug naar vorige pagina
Onderzoeker
Anna Twarogowska
- Disciplines:Voedseltechnologie
Affiliaties
- Technologie en Voeding (Onderzoekseenheid)
Verantwoordelijke
Vanaf1 jan 2019 → Heden - Productkwaliteit en -innovatie (Afdeling)
Verantwoordelijke
Vanaf1 mrt 2018 → 31 dec 2018 - Technologie en Voeding (Onderzoekseenheid)
Lid
Vanaf28 nov 2011 → 28 feb 2018
Projecten
1 - 1 of 1
Publicaties
1 - 4 van 4
- Application of Belgian endive (Cichorium intybus var. foliosum) dietary fiber concentrate to improve nutritional value and functional properties of plant-based burgers(2022)
Auteurs: Anna Twarogowska, Bart Van Droogenbroeck, Ilse Fraeye
- Development of GLM regression models to predict the consumer acceptability of cooked ham based on analytical parameters(2022)
Auteurs: Keshia Broucke, Stephanie Van Weyenberg, Anna Twarogowska, Kathleen Van de Walle, Charlotte Boonen, Geert Van Royen
- Influence of cultivar and growing location on composition and functionality of dietary fibre concentrates produced from forced roots of Belgian endive (Cichorium intybus var. foliosum)(2021)
Auteurs: Anna Twarogowska, Bart Van Droogenbroeck
- Upcycling of Belgian endive (Cichorium intybus var. foliosum) by-products. Chemical composition and functional properties of dietary fibre root powders(2020)
Auteurs: Anna Twarogowska, Bart Van Droogenbroeck