< Terug naar vorige pagina
Onderzoeker
Jan De Smet
- Disciplines:Levensmiddelenwetenschappen en (bio)technologie, Andere chemie, Voeding en dieetkunde, Productie van landbouwdieren
Affiliaties
- Vakgroep Levensmiddelentechnologie, Voedselveiligheid en Gezondheid (Departement)
Lid
Vanaf1 jan 2018 → 30 sep 2021 - Vakgroep Biochemische en Microbiële Technologie (Departement)
Lid
Vanaf1 okt 2015 → 30 sep 2016 - Vakgroep Industriële biologische wetenschappen (Departement)
Lid
Vanaf1 okt 2013 → 31 dec 2017 - Vakgroep Voedselveiligheid en Voedselkwaliteit (Departement)
Lid
Vanaf1 mei 2007 → 30 apr 2013
Publicaties
1 - 4 van 4
- Evaluatie van FT-MIR spectrometrie als snelle bepalingsmethode voor de brutosamenstelling en vetzuursamenstelling van vleesproducten en eieren
Auteurs: Ellen Neyrinck, Jan De Smet, Stefaan De Smet, Katleen Raes
Aantal pagina's: 1 - Feeding and protein oxidation of meat constituents
Auteurs: Katleen Raes, Jan De Smet, Stefaan De Smet
Aantal pagina's: 1 - Meat quality and oxidative stability of prefrozen game meat
Auteurs: Ellen Neyrinck, Jan De Smet, Stefaan De Smet, Katleen Raes
Aantal pagina's: 1 - Voedingsgerelateerd onderzoek en dienstverlening
Auteurs: Katleen Raes, Jan De Smet
Aantal pagina's: 1