Onderzoeker
Katleen Coudijzer
- Disciplines:Voedseltechnologie
Affiliaties
- Technologie en Voeding (Onderzoekseenheid)
Verantwoordelijke
Vanaf1 jan 2019 → Heden - Productkwaliteit en -innovatie (Afdeling)
Verantwoordelijke
Vanaf1 okt 1992 → 31 dec 2018
Projecten
1 - 6 of 6
- Microbiële fermentatiestromen als eiwitbron in voedings- en voedertoepassingen van Vlaamse bedrijvenVanaf1 sep 2021 → Heden
- Detection and quantification of allergens in foods and minimum eliciting doses in food allergic individualsVanaf1 mrt 2018 → 31 aug 2022
- Ontwikkeling en validatie van een kwantitatieve LC-MS/MS methode als referentie voor de detectie in verwerkte voeding van allergenen (hazelnoot, pindanoot, melk en ei)Vanaf1 mrt 2016 → 12 aug 2020
- Nieuwe technieken voor controle en ontwikkeling van de microstructuur van voedingsmiddelen met behulp van X-stralen computertomografieVanaf1 jan 2014 → 31 dec 2016
- Product- en procesinnovatie in de voedingsindustrie via het stimuleren van een open piloot infrastructuurVanaf1 sep 2012 → 31 aug 2014
- Studie naar Verbeterde Verwerkings-en Valorisatiemogelijkheden voor Appel en PeerVanaf1 nov 2009 → 2 okt 2014
Publicaties
1 - 10 van 33
- Selecting processing robust markers using high resolution mass spectrometry for the detection of milk in food products(2021)
Auteurs: Kaatje Van Vlierberghe, Maxime Gavage, Marc Dieu, Patsy Renard, Thierry Arnould, Nathalie Gillard, Katleen Coudijzer, Marc De Loose, Kris Gevaert
- Selection of universal peptide biomarkers for the detection of the allergen hazelnut in food trough a comprehensive, high resolution mass spectrometric (HRMS) based approach(2019)
Auteurs: Kaatje Van Vlierberghe, Maxime Gavage, Marc Dieu, Patsy Renard, Thierry Arnould, Nathalie Gillard, Katleen Coudijzer, Marc De Loose, Kris Gevaert
Pagina's: 125679 - A novel double-blind, placebo-controlled food challenge matrix for milk and raw egg(2019)
Auteurs: Marjolein Vandekerckhove, Bart Van Droogenbroeck, Marc De Loose, Katleen Coudijzer, Myriam Van Winckel, Philippe Gevaert, Hilde Lapeere
Pagina's: 1-9 - Development and validation of a standardized double-blind, placebo-controlled food challenge matrix for raw hazelnuts(2018)
Auteurs: Marjolein Vandekerckhove, Bart Van Droogenbroeck, Marc De Loose, Katleen Coudijzer, Marc Coppens, Phillipe Gevaert, Hilde Lapeere
Pagina's: 3 - Destabilization and off-flavors generated by Pseudomonas proteases during or after UHT-processing of milk(2017)
Auteurs: Sophie Marchand, Barbara Duquenne, Marc Heyndrickx, Katleen Coudijzer, Jan De Block
Pagina's: 1-7 - A Comparative Study between Spiral-filter press and Belt Press Implemented in a Cloudy Apple Juice Production Process(2015)
Auteurs: Estelle De Paepe, Katleen Coudijzer, Dirk Valkenborg, Kelly Servaes, Marc De Loose, Ludo Diels, Stefaan Voorspoels, Bart Van Droogenbroeck
Pagina's: 986-996 - Pilot-scale Production of Cloudy Juice from Low-quality Pear Fruit under Low-oxygen Conditions(2015)
Auteurs: Estelle De Paepe, Katleen Coudijzer, Bart Noten, Dirk Valkenborg, Kelly Servaes, Marc De Loose, Ludo Diels, Stefaan Voorspoels, Bart Van Droogenbroeck
Pagina's: 827-837 - Testlauf für Rezepte und Prozesse(2014)
Auteurs: Nathalie Bernaert, Katleen Coudijzer, Geert Van Royen
- Thermal Degradation of Cloudy Apple Juice Phenolic Constituents(2014)
Auteurs: Estelle De Paepe, Dirk Valkenborg, Katleen Coudijzer, Bart Noten, Marc De Loose, Kelly Servaes, Stefaan Voorspoels, Ludo Diels, Bart Van Droogenbroeck
- Food Pilot(2014)
Auteurs: Karen Verstraete, Katleen Coudijzer, Geert Van Royen, Nathalie Bernaert