< Terug naar vorige pagina
Onderzoeker
Marija Selak
- Trefwoorden:Toegepaste biologische wetenschappen
Affiliaties
- Toegepaste Biologische Wetenschappen (Departement)
Lid
Vanaf1 mei 2021 → 30 jun 2021 - Faculteit van de Wetenschappen (Faculteit)
Lid
Vanaf21 sep 2015 → 3 jun 2021 - Toegepaste Biologische Wetenschappen (Departement)
Lid
Vanaf1 okt 2011 → 30 jun 2021 - Industriële Microbiologie (Onderzoeksgroep)
Lid
Vanaf1 okt 2011 → 30 sep 2015
Publicaties
1 - 7 van 7
- De rol van bifidobacteriën in de fermentatie van prebiotica en de productie van boterzuur door cross-feeding ter verbetering van de darmgezondheid(2021)
Auteurs: Marija Selak, Luc De Vuyst
- Complementary Mechanisms for Degradation of Inulin-Type Fructans and Arabinoxylan Oligosaccharides among Bifidobacterial Strains Suggest Bacterial Cooperation(2018)
Auteurs: Audrey Rivière, Marija Selak, Annelies Geirnaert, P Van den Abbeele, Luc De Vuyst
- Bifidobacteria and Butyrate-Producing Colon Bacteria: Importance and Strategies for Their Stimulation in the Human Gut(2016)
Auteurs: Audrey Rivière, Marija Selak, David Reginald Lantin, Frédéric Leroy, Luc De Vuyst
- Inulin-type fructan fermentation by bifidobacteria depends on the strain rather than the species and region in the human intestine(2016)
Auteurs: Marija Selak, Audrey Rivière, Frédéric Moens, P Van den Abbeele, A Geirnaert, Irena Rogelj, Frédéric Leroy, Luc De Vuyst
Pagina's: 4097-4107 - The Ability of Bifidobacteria To Degrade Arabinoxylan Oligosaccharide Constituents and Derived Oligosaccharides Is Strain Dependent(2014)
Auteurs: Audrey Rivière, Frédéric Moens, Marija Selak
Pagina's: 204-217 - Summer Meeting 2013: growth and physiology of
bifidobacteria(2013)
Auteurs: Frédéric Moens, Marija Selak, Audrey Rivière
Pagina's: 477-491 - Development of an Ion-Exchange Chromatography Method for Monitoring the Degradation of Prebiotic Arabinoxylan-Oligosaccharides in a Complex Fermentation Medium(2013)
Auteurs: Audrey Rivière, Christophe Pierlot, Tom Balzarini, Frédéric Moens, Marija Selak
Pagina's: 4982-4990