< Terug naar vorige pagina

Project

(Gemaskeerde) Alternaria mycotoxinen in levensmiddelen: voorkomen en invloed van voedselverwerking.

Dit project heeft als doelstelling het voorkomen van (gemaskeerde) Alternaria mycotoxinen in verscheidene levensmiddelen (graan-, tomaat- en oliehoudende producten, groenten- en vruchtensappen, linzen, bier) beschikbaar op de Belgische markt in kaart te brengen. Tevens zal de invloed van voedselverwerking op de Alternaria toxineconcentraties nagegaan worden, met name tijdens het bierproductieproces en de productie van tomaatgebaseerde levens-middelen (tomatensap, -saus en -puree).



Datum:1 feb 2013 →  31 jan 2016
Trefwoorden:survey, voedselverwerking, mycotoxinen
Disciplines:Analytische chemie, Farmaceutische analyse en kwaliteitszorg, Productie van landbouwdieren, Voeding en dieetkunde, Andere chemie, Levensmiddelenwetenschappen en (bio)technologie