< Terug naar vorige pagina
Project
Humane blootstelling aan mycotoxinen in Zimbabwe en de gerelateerde risico evaluatie en managment
* Overzicht van het voorkomen van mycotoxinen in mais uit Zimbabwe
* Risico evaluatie van de gedecteerde aflatoxine B1 en fumosinine B1
concentraties door de consumptie van deze mais en mais producten
* Onderzoek naar de gebruikte lanbouw praktijken en methoden en hun effect op
mycotxine gehaltes in mais
* Aanbevelingen voor richtlijnen omtrent mycotoxinen in voeding.
Datum:1 okt 2013 → 28 okt 2017
Trefwoorden:risico evaluatie, mycotoxinen, mais, risico management, Zimbabwe
Disciplines:Productie van landbouwdieren, Landbouw, land- en landbouwbedrijfsbeheer, Voeding en dieetkunde, Biotechnologie voor landbouw, bosbouw, visserij en aanverwante wetenschappen, Farmaceutische analyse en kwaliteitszorg, Visserij, Analytische chemie, Andere chemie, Levensmiddelenwetenschappen en (bio)technologie