Snellere, betere en efficiëntere productontwikkeling en voorspelling van de consumentenappreciatie voor een breed gamma vleesproducten
In kaart brengen van het potentieel en de toepasbaarheid van de Filipijnse Cacao: Ontwikkeling van een thermisch resistente chocolade en ketenanalyse
Enginomics in voedselkwaliteit ontwerp: het geval van houdbare voedingsmiddelen op basis van fruit, groente en peulvruchten
Beveiliging van kritieke energie-infrastructuren SUCCES - beveiliging van kritieke energie-infrastructuren (SUCCESS)
Development of GLM regression models to predict the consumer acceptability of cooked ham based on analytical parameters
Physico-chemical property, sensory profile and consumer acceptability of water buffalo (Bubalus bubalis l.) chocolate milk using alkalized and natural cocoa powder
Development of an objective tool to predict consumer acceptability of cooked ham, dried cured ham, paté and aspic for R&D purposes and product reformulation
Development of an objective tool to predict consumer acceptability of cooked ham, dried cured ham, paté and aspic for R&D purposes and product reformulation
Effect of lactic acid fermentation of watermelon juice on its sensory acceptability and volatile compounds