Projecten
Chemie en hybride AI - Verhogen van de efficiëntie van productontwikkeling, monitoring, analyse en productieprocessen in de chemie door gebruik te maken van deskundige kennis via Hybrid AI (CHAI). Universiteit Antwerpen
Productontwikkeling met het oog op intuïtieve manuele assemblage Universiteit Gent
Veel bedrijven ervaren een stijgende vraag naar kleine series of zelfs unieke producten. Dit zorgt voor een grote toename aan complexiteit binnen het productieapparaat. Manuele assemblage blijft hier belangrijk omwille van zijn flexibiliteit. Assemblage taken worden echter steeds complexer en veel bedrijven proberen operatoren extra te ondersteunen. Industrie 4.0 (cyber-fysische systemen met o.a., communicatie en monitoring ) is een manier ...
Productontwikkeling met het oog op intuïtieve manuele assemblage. Universiteit Antwerpen
VAXINFECTIO-PO _ VAXINFECTIO: Vaccin & Infectieziekten Instituut _ PO: Productontwikkeling. Universiteit Antwerpen
Projectplanningsmodellen voor geheimhouding tijdens productontwikkeling KU Leuven
Narcoreader: productontwikkeling. Universiteit Antwerpen
Management van geheimhouding bij productontwikkeling. KU Leuven
Het doel van het onderzoek is om wiskundige modellen op te bouwen die in staat zijn om innoverende bedrijven te ondersteunen bij het nemen van beslissingen gedurende het proces van nieuwe productontwikkeling. Hierbij is het de bedoeling om theoretische inzichten uit het domein van strategie en innovatie te combineren met modelleertechnieken en oplossingsmethodes uit het domein van operationeel onderzoek.
Voorbeelden van beslissingen dat ...
Snellere, betere en efficiëntere productontwikkeling en voorspelling van de consumentenappreciatie voor een breed gamma vleesproducten Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek
Dit project Optimeat bouwt verder op het eerdere project Kwalicharc. Daarin is een voorspellingsmodel ontwikkeld om het kwaliteitsoordeel van consumenten over een stuk gekookte of gedroogde ham, salami, paté, kookworst, aspic of kippenwit in te schatten: zonder smaakpaneltests, maar wel aan de hand van fysico-chemische labanalyses. Bedoeling is om het ontworpen model nu te verbreden en te ...