< Back to previous page
Researcher
Karen Verstraete
- Disciplines:Agricultural, veterinary and food sciences not elsewhere classified
Affiliations
- Technology and Food Science (Research unit)
Responsible
From1 Jan 2019 → Today - Product Quality and Innovation (Division)
Responsible
From1 Feb 2014 → 31 Dec 2018 - Food Safety (Division)
Responsible
From1 Feb 2007 → 31 Jan 2014
Projects
1 - 5 of 5
- Microbial fermentation as a protein source in food and feed applications for Flemish companiesFrom1 Sep 2021 → Today
- Operator 4.0: digitalization at work - impact and opportunities for supporting operators in the food industryFrom1 Apr 2020 → 30 Jun 2023
- Quick test for detection of bacterial contamination in foodFrom1 Apr 2019 → 30 Sep 2022
- Food 65+: Adapted food products for active and home dwelling elderlyFrom1 Oct 2015 → 30 Sep 2017
- Product and process innovation in the food industry through stimulation of open pilot infrastructureFrom1 Sep 2012 → 31 Aug 2014
Publications
1 - 10 of 84
- NIEUWE VERWERKINGSLIJN VOOR INNOVATIEVE EIWITTEN(2022)
Authors: Karen Verstraete, Geert Van Royen
- NuHCaS bundelt krachten voor meer 'Slimmer eten in de zorg'(2022)
Authors: Karen Verstraete
- INNOVATIEPLATFORM VOOR EIWITTEN UIT MICROBIËLE FERMENTATIE(2022)
Authors: Karen Verstraete, Greta Riebbels, Geert Van Royen
- Eiwitten uit microbiële fermentatie krijgen boost met The ProteInn Club(2022)
Authors: Karen Verstraete
- Food Pilot in Radar XL(2022)
Authors: Karen Verstraete
- En plots sta je te praten met de tomaten(2022)
Authors: Karen Verstraete
Pages: 4 - ILVO deelt procedures en leerfilms rond Corona-beschermd werken(2020)
Authors: Karen Verstraete
- ILVO deelt procedures en leerfilms rond Corona-beschermd werken(2020)
Authors: Karen Verstraete
- Food Pilot breidt uit in eiwitverwerking(2020)
Authors: Karen Verstraete
- Food Pilot optimaliseert verhittingsprocessen(2020)
Authors: Karen Verstraete, Estelle De Paepe