Voluntary Sustainability Standards as a Governance Mechanism for Sustainable Global Food and Wood Systems
Biogas production from waste from local food, wood and sugar cane industries for increasing self-sufficiency of energy in Sancti Spiritus, Cuba.
The efficacy of food and/or beverages before, during, or immediately after a blood donation on preventing vasovagal reactions: a systematic review
De dood van een Arabier: hoe The Cure zich liet inspireren door Albert Camus en in een controversiële storm belandde
Verbeteren van de preventie van plotse dood bij erfelijke cardiale ritme aandoeningen door optimalisatie van niet-invasieve risico strataficatie en genotypering
Deelname aan Workshop 2008 ‘Proficiency testing studies: state of the art’ georganiseerd door het CRL for Antimicrobial residues in food of animal origin (AFSSA-LERMVD) te Fougères (Frankrijk) van 24 tot 26 juni 2008
Tunable Hybrid III-V/ Silicon-on-Insulator Laser Sensor System-on-a-Chip for Real-time Monitoring of a Blood Constituent Concentration Level
Multifunctionele verwerkingsapparatuur voor zowel conventionele als reactieve dubbelschroef-extrusie (MultiProc) (MultiProc)
Qualitative dataset - Social justice-oriented narratives in European urban food strategies: Bringing forward redistribution, recognition and representation (Smaal et al., 2021)