< Terug naar vorige pagina

Project

B2030 CSA3 : BATTERY 2030+ CSA3 grootschalig onderzoeksinitiatief: in het hart van een verbonden groene samenleving (EUAR139)

Gezamenlijk langetermijnonderzoek naar toekomstige batterijtechnologieën wordt sinds 2019 ondersteund door de Europese Commissie met de BATTERY 2030+ initiatief. Dit project, BATTERY 2030+ CSA3, bouwt voort op eerdere CSA-inspanningen om onderzoek te coördineren en te monitoren projecten geoormerkt BATTERY 2030+ om samen te werken aan de doelen in de BATTERY 2030+ roadmap. Andere HO O&I-projecten zijn uitgenodigd als geassocieerd. Het algemene doel van het BATTERY 2030+ initiatief is om de batterijen van de toekomst uit te vinden door baanbrekende technologieën voor de Europese batterij-industrie in de volledige waardeketen; om het Europese leiderschap op lange termijn in beide bestaande te versterken markten (wegvervoer, stationaire energieopslag) en toekomstige opkomende toepassingen (ruimtevaart, medische apparaten, internet der dingen).
Datum:1 sep 2023 →  Heden
Trefwoorden:Electrical engineering, Electronic engineering, Information engineering, Battery, Ultrahigh perfomance, chemistry neutral
Disciplines:Andere elektrische en elektronische engineering niet elders geclassificeerd
Project type:Samenwerkingsproject