< Terug naar vorige pagina
Onderzoeker
Tin Kocijan
- Disciplines:Gemeenschapsecologie, Genomics, Metabolomics, Transcriptomics
Affiliaties
- Microbiële en Plantengenetica (CMPG) (Afdeling)
Lid
Vanaf1 sep 2020 → Heden - Ecologie, Evolutie en Biodiversiteitsbehoud (Afdeling)
Lid
Vanaf9 mrt 2020 → 30 jun 2020
Projecten
1 - 2 of 2
- Bestudering van de microbiële ecologie van houtrijping van bier met behulp van een in vitro ecosysteemVanaf31 aug 2020 → HedenFinanciering: BOF - doctorale mandaten
- Onderzoek naar de kosten-batenverhouding van de heterogene vertragingsfase in gistVanaf13 mrt 2020 → 6 jul 2020Financiering: Eigen Middelen zoals patrimonium, inschrijvingsgelden, giften, ....
Publicaties
1 - 6 van 6
- Development of a tractable model system to study microbial community succession during wood-ageing of beer on a lab scale(2023)
Auteurs: Tin Kocijan, Filip Van Opstaele, Kevin Verstrepen, Gert De Rouck, Bart Lievens, Sam Crauwels
Pagina's: 73 - 91 - Enhancer architecture and chromatin accessibility constrain phenotypic space during Drosophila development(2023)
Auteurs: Tin Kocijan
Pagina's: 51 - + - Taming wild barrels: Cleaning and sanitation of wooden barrels(2022)
Auteurs: Tin Kocijan, Sofie Bossaert, Gert De Rouck, Bart Lievens, Sam Crauwels
Pagina's: 280 - 283 - Beer ethanol and iso-α-acid level affect microbial community establishment and beer chemistry throughout wood maturation of beer(2022)
Auteurs: Sofie Bossaert, Tin Kocijan, Johanna Schlich, Kevin Verstrepen, Filip Van Opstaele, Gert De Rouck, Sam Crauwels, Bart Lievens
- Reinigen und Rekonditionieren von Holzfässern für die Bierreifung(2022)
Auteurs: Tin Kocijan, Sofie Bossaert, Gert De Rouck, Bart Lievens, Sam Crauwels
Pagina's: 240 - 243 - Sanitation of wooden barrels for ageing beer - a review(2021)
Auteurs: Tin Kocijan, Sofie Bossaert, Gert De Rouck, Bart Lievens, Sam Crauwels
Pagina's: 51 - 62