< Terug naar vorige pagina
Onderzoeker
Claudia Delbaere
- Disciplines:Post-harvest technologie van planten, dieren en vissen (inclusief transport en opslag), Voedseltechnologie
Affiliaties
- Vakgroep Levensmiddelentechnologie, Voedselveiligheid en Gezondheid (Departement)
Lid
Vanaf1 jan 2018 → Heden - Vakgroep Voedselveiligheid en Voedselkwaliteit (Departement)
Lid
Vanaf8 okt 2008 → 31 dec 2017
Publicaties
1 - 4 van 4
- Analysis of the volatile and non-volatile fraction of cocoa liquors and chocolates produced with cocoa beans from West-Africa and Ecuador(2019)Volume: 85
Auteurs: E. Tuenter, Claudia Delbaere, A. De Winne, Stijn Bijttebier, D. Custers, K. Foubert, Jim Van Durme, Koen Dewettinck, L. Pieters
Pagina's: 1576 - 1577 - Using spatial decision models for rank ordering chocolates(2019)
Auteurs: Valérie Brison, Claudia Delbaere, Koen Dewettinck, Marc Pirlot, Sarah Ben Amor, Adiel Teixeira de Ameida, Jao Luis de Miranda, Emel Aktas
Pagina's: 147 - 168 - Do anticipated emotions influence behavioural intention and behaviour to consume filled chocolates?(2017)
Auteurs: Sara De Pelsmaeker, Joachim Schouteten, Xavier Gellynck, Claudia Delbaere, Nathalie De Clercq, Adrienn Hegyi, Tunde Kuti, Frédéric Depypere, Koen Dewettinck
Pagina's: 1983 - 1998 - Effects of non-starch hydrocolloids on the physicochemical properties and stability of a commercial bechamel sauce
Auteurs: Bart Heyman, Frédéric Depypere, Claudia Delbaere
Pagina's: 115 - 120