< Terug naar vorige pagina
Onderzoeker
Sharm Atencio
- Disciplines:Levensmiddelenchemie, Voedseltechnologie
Affiliaties
- Levensmiddelen- en Microbiële Technologie (CLMT) (Afdeling)
Lid
Vanaf1 aug 2020 → Heden
Projecten
1 - 1 of 1
- Functionalisatie van pompoen-afgeleide ingrediënten als natuurlijke kleurstof en texturerende ingrediëntenVanaf21 jan 2019 → 10 mrt 2023Financiering: Eigen Middelen zoals patrimonium, inschrijvingsgelden, giften, ....
Publicaties
1 - 4 van 4
- Functionalisation of pumpkin-derived ingredients as natural colourant and texturizing ingredient(2023)
Auteurs: Sharm Atencio, Ann Van Loey
- Impact of processing on the production of a carotenoid-rich Cucurbita maxima cv. Hokkaido pumpkin juice(2022)
Auteurs: Sharm Atencio, Sarah Verkempinck, Tom Bernaerts, Marc Hendrickx, Ann Van Loey
- Heat and Light Stability of Pumpkin-Based Carotenoids in a Photosensitive Food: A Carotenoid-Coloured Beverage(2022)
Auteurs: Sharm Atencio, Sarah Verkempinck, Marc Hendrickx, Ann Van Loey
- Impact of processing on the functionalization of pumpkin pomace as a food texturizing ingredient(2021)
Auteurs: Sharm Atencio, Tom Bernaerts, Marc Hendrickx, Ann Van Loey