< Terug naar vorige pagina
Onderzoeker
Juliana Mandha
- Trefwoorden:probiotisch fruitdranken
- Disciplines:Voedselgisting, Voedseltechnologie, Food sensory sciences, Voedselmicrobiologie, Voedselverpakking, -conservering en -veiligheid
Affiliaties
- Vakgroep Levensmiddelentechnologie, Voedselveiligheid en Gezondheid (Departement)
Lid
Vanaf15 jan 2018 → 25 sep 2022
Projecten
1 - 1 of 1
- Waardecreatie bij de fruitverwerking om de nutritionele waarde te verbeteren en het inkomen bij kleinschalige landbouwers in Uganda te verhogenVanaf1 okt 2017 → 30 sep 2021Financiering: BOF - Nieuwe Onderzoeksinitiatieven
Publicaties
1 - 7 van 7
- Lactic acid fermentation as a strategy to diversify fruit products in sub-Saharan Africa(2022)
Auteurs: Juliana Mandha
- Effect of lactic acid fermentation on volatile compounds and sensory characteristics of mango (Mangifera indica) juices(2022)
Auteurs: Juliana Mandha, Habtu Shumoy Abraha, Jolien Devaere, Ann De De Winne, Athanasia O. Matemu, Katleen Raes
- Current trends and opportunities of plant-based non-alcoholic probiotic beverages : a European and African perspective
Auteurs: Juliana Mandha, Habtu Shumoy Abraha, Athanasia O. Matemu, Katleen Raes, Sandeep K. Panda, Julie Kellershohn, Inge Russell
Pagina's: 127 - 158 - Effect of lactic acid fermentation of watermelon juice on its sensory acceptability and volatile compounds
Auteurs: Juliana Mandha, Habtu Shumoy Abraha, Jolien Devaere, Ann de Winne, Athanasia O. Matemu, Katleen Raes
- Characterization of fruit juices and effect of pasteurization and storage conditions on their microbial, physicochemical, and nutritional quality
Auteurs: Juliana Mandha, Habtu Shumoy Abraha, Athanasia O. Matemu, Katleen Raes
- Evaluation of the composition and quality of watermelon and mango juices fermented by Levilactobacillus brevis, Lacticaseibacillus casei and Pediococcus pentosaceus and subsequent simulated digestion and storage
Auteurs: Juliana Mandha, Habtu Shumoy Abraha, Athanasia O. Matemu, Katleen Raes
Pagina's: 5461 - 5471 - Valorization of mango by-products to enhance the nutritional content of maize complementary porridges
Auteurs: Juliana Mandha, Habtu Shumoy Abraha, Athanasia O. Matemu, Katleen Raes